Spring naar de inhoud

Ontdek de gloednieuwe website van Weerstation Waregem

Gepubliceerd op 7 november 2022
Ontdek de gloednieuwe website van Weerstation Waregem

Welkom op de gloednieuwe website van weerstation Waregem. Het weerstation werd in 2012 opgericht door weerman Nicolas Roose en heeft sindsdien een trouwe aanhang op sociale media Facebook en Twitter. In deze nieuwe website is meteen ook het nieuwe logo en huisstijl toegevoegd. Als lokale weerman vond ik het belangrijk om de connectie met stad Waregem en het weerstation in de verf te zetten. Het is uiteindelijk allemaal begonnen met burgemeester Kurt Vanryckeghem die al snel weerbewaking wilde activeren voor de stad.

De nieuwe website van weerstation Waregem is gebouwd op nieuwe technologie, want de andere website was reeds sterk verouderd waardoor functionaliteiten voor de bezoekers niet altijd vlot bereikbaar waren. Zo kan er vanaf vandaag ook gekeken worden naar het weerbericht voor de omliggende deelgemeenten, is er een nieuwssectie waar ik als weerman ook nuttige weetjes zal verzorgen. De weergrafieken, weerhistorie en weersverwachting voor de eerstvolgende dagen zitten in een nieuw jasje.

Vanaf vandaag is het trouwens ook mogelijk dat lokale bedrijven zichzelf in de kijker zetten via weerstationwaregem.be. Door het gericht en lokaal adverteren kunnen bedrijven zichzelf meer naamsbekendheid geven. Informeer vrijblijvend op het mailadres [email protected]

Deel dit bericht:

Verder lezen

Stad Waregem kiest voor proactieve weerbewaking

Stad Waregem kiest voor proactieve weerbewaking

Evenementen in de openlucht zijn altijd gevoelig voor meteorologische risico's. Denk maar aan stormweer, onweer, wateroverlast, etc.. Stad Waregem kiest resoluut voor proactieve weerbewaking door weerman Nicolas Roose.

Weerbewaking Waregloed 2024

Weerbewaking Waregloed 2024

Het lichtfestival Waregloed verwacht 25.000 bezoekers en kiest voor de weerbewaking van MeteoSupport! Dit evenement maakt gebruik van talrijke opstellingen in buitenlucht en wil geen risico nemen.

Weerbewaking Dwars door Vlaanderen 2024

Weerbewaking Dwars door Vlaanderen 2024

Op woensdag 27 maart 2024 wordt de wielerklassieker Dwars door Vlaanderen gereden. Het wordt gezien als de generale repetitie op de Ronde van Vlaanderen. Deze UCI World Tour wielerwedstrijd wordt voorzien van weerbewaking.